Malatya

Malatya Haberleri

Rektör Kızılay'dan 10 Kasım mesajı

Malatya İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, 10 Kasım mesajında, 'Kurduğu Cumhuriyeti aklın ve bilimin ışığında daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz' ifadelerini kullandı.

Malatya'da 10 Kasım töreni

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, vefatının 83. yıl dönümünde Malatya 'da da anıldı.

Başkan Demez'den 10 Kasım mesajı

Malatya Baro Başkanı Avukat Onur Demez, 10 Kasım mesajında, 'Bizler hukukçular olarak Atamızın göstermiş olduğu hedefe durmadan ilerleyeceğimize söz veriyoruz' dedi.

Çöken binadaki hasar gün ağarınca ortaya çıktı

Malatya'da dün akşama doğru çöken 2 katlı binada arama çalışmaları gece yarısı sonlanırken, enkaz kaldırma çalışmaları da devam ediyor. Olayın yaşandığı cadde belediye ekiplerince temizlenmeye başlanırken, polis ekiplerinin de çevre güvenliği devam ediyor.

Malatya'da çöken binada arama çalışmaları sona erdi

Malatya'da çöken 2 katlı binanın enkazında arama-kurtarma çalışmaları sona erdi. Göçüğün ilk başında kurtarılan 13 kişi dışında enkazda başka kimseye rastlanılmadı.

Çöken binada tadilat yaptıran işyeri sahibi gözaltına alındı

Malatya'da çöken 2 katlı binanın alt katında tadilat yaptığı öğrenilen işyeri sahibi H.D., taburcu edilmesinin ardından gözaltına alındı.

Enkazdan sağ çıkan vatandaş, dehşet anlarını anlattı

Malatya'da çöken binanın enkazından kendi imkanlarıyla çıkan 52 yaşındaki Şemsettin Bozdemir, 'Ölümle burun buruna geldik, demek ki yiyecek ekmeğimiz varmış' dedi.

Malatya Valisi Aydın Baruş'tan çöken bina açıklaması

Malatya Valisi Aydın Baruş, çöken binayla ilgili açıklamalarda bulundu. Baruş, şu ana kadar 13 vatandaşın kurtarıldığını, 2 kişinin de kendi çabasıyla kurtulduğunu ifade etti. Baruş, hayati tehlikesi olan kimsenin olmadığını söyledi.

Malatya'da çöken binadan 14 kişi yaralı olarak kurtarıldı

Malatya'nın merkez Yeşilyurt ilçesinde çöken 2 katlı binanın enkazından 14 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

AFAD, Malatya'da çöken binanın enkazından kurtarılanların sayısının 14'e çıktığını açıkladı

AFAD, Malatya'da çöken binanın enkazından çıkartılanların sayısının 14'e yükseldiği bilgisini paylaştı.

Malatya'da çöken binanın enkazından kurtarılanların sayısı 10'a çıktı

Malatya'da henüz belirlenemeyen nedenden dolayı çöken binanın enkazından çıkartılanların sayısı 10'a yükseldi.

Malatya'da çöken binanın enkazından kurtarılanların sayısı 9'a yükseldi

Malatya'da henüz belirleyemeyen nedenden dolayı çöken binanın enkazından çıkartılanların sayısı 9'a yükseldi. Enkazda 20'ye yakın kişinin olduğu tahmin ediliyor.

Malatya'da çöken binanın enkazından 3 kişi yaralı çıkartıldı

Malatya'da henüz bilinmeyen bir nedenle çöken binanın enkazından 3 kişi yaralı kurtarıldı. Binada 27 kişinin olduğu iddia edildi.

Malatya'da bina çöktü, enkaz altında kalanlar var

Malatya'da henüz belirleyemeyen nedenden dolayı bir bina çöktü. Enkaz altında çok sayıda yaralı var.

Malatya'da kasten yaralama olayının şüphelisi uyuşturucu ile yakalandı

Malatya'da bir kişiyi silahla yaraladıktan sonra kaçan şüpheli, üzerinde bir miktar uyuşturucu madde ile yakalanarak gözaltına alındı.

Gürkan, belediye yöneticileri ile toplantı yaptı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, belediye yöneticileri ile bir değerlendirme toplantısı yaptı. Gürkan, değerlendirme toplantısı sırasında Ankara temasları hakkında da bilgiler vererek; 2021 yılında yaptıklarına değinip, 2022 yılı yatırım programları ile ilgili planlamalar yapacaklarını söyledi.

Rektör Karabulut'tan 10 Kasım mesajı

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 83. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

İnönü Üniversitesi iletişim fakültesi belediye başkan yardımcılarını ağırladı

İnönü Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Yatkın, karşılıklı istişareler bulunmak ve yeni projeler üzerine fikir alış verişi yapmak üzere gelen Yeşilyurt Belediye Başkan yardımcılarını ağırladı.

İçişleri Bakanı Soylu'dan Başkan Gürkan ile personele teşekkür belgesi

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından Akdeniz bölgesinde meydana gelen yangın afeti ve Batı Karadeniz bölgesinde meydana gelen sel afeti sonrasında bölgedeki çalışmalara destek veren Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve çalışmalara katılan personellere teşekkür belgesi gönderildi.