Malatya

Malatya Haberleri

Battalgazi Belediyesi'nin festivalde açtığı standa yoğun ilgi

AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığı'nın Başkent Millet Bahçesi'nde gençlere yönelik düzenlediği 'Tam Bana Göre Festivali'nde yer alan Battalgazi Belediyesi standı yoğun ilgi gördü. Standı ziyaret eden gençler keyifli zaman geçirdiklerini ifade ederek, gençleri düşünerek hizmet eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder'e teşekkür etti.

Üniversitede sonbahar ile kartpostallık manzara

Malatya İnönü Üniversitesi kampüsünde, sonbahar mevsiminde ağaçların sararması ile ortaya çıkan manzara öğrencilerin ve fotoğraf tutkunlarının ilgi odağı oldu.

Şeyma Canpolat: 'Kadınsın yapamazsın dediler, dünya ikincisi oldum'

Malatya İnönü Üniversitesi Spor Bilimler Fakültesi öğrencisi, 22 yaşındaki Şeymanur Canpolat, İtalya'da yapılan Dünya Kick Boks Şampiyonası'nda dünya ikincisi oldu.

Tek kişilik sokak müzisyeni pandemide moral yükseltiyor

Malatya'da son günlerde sayıları artmaya başlayan sokak müzisyenleri, vatandaşlardan büyük ilgi görüyor. Salgın döneminde müzik çalarak vatandaşların moralini yükselttiğini söyleyen tek kişilik sokak müzisyeni Abdullah Genç, geçimini darbuka çalarak temin ediyor.

Boşanma aşamasındaki eşi ve çocuklarına korku dolu anlar yaşattı

Malatya'da bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşinin evine pompalı tüfekle baskın düzenledi. Polis ekipleri evdeki kadın ve iki çocuğunu tahliye ederken, kaçan şahıs izini kaybettirmeyi başardı.

Boşanma aşamasındaki eşinin evini silahla bastı, polisler evi ablukaya aldı

Malatya'da bir şahıs, boşanma aşamasındaki eşinin evine pompalı tüfekle baskın düzenledi. Özel Harekat polisleri tarafından ev abluka altına alındı. Ekipler, kadın ve çocuklara ulaşmaya çalışıyor.

Komutan Altın'dan TSO ziyareti

Malatya İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Ercan Altın, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ederek Başkan Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Meclis Başkanı Hasan Özkan, Yönetim Kurulu ve Meclis üyeleri ile bir araya geldi.

Gürkan, Orduzu bölgesinde yapılan spor kompleksi çalışmalarını inceledi

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Orduzu bölgesine yapılan Spor Kompleksi çalışmalarını inceleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Güder, yüzme havuzunda incelemelerde bulundu

Malatya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Göztepe Mahallesinde yapımı devam eden Yarı Olimpik Kapalı Yüzme havuzu inşaatında incelemelerde bulunarak, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Rektör Karabulut Türkiye Küba İş Forumu'na katıldı

Sanayiciler İş Kadınları ve İş Adamları Konfederasyonu (SANKON), Küba Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği ve Küba Ticaret Odası iş birliğinde Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye-Küba İş Forumu Konferansı'na Türkiye'yi 200 şirket temsil ederken, Küba ve Türkiye'den binlerce şirket de online olarak konferansı takip etti.

Akçadağ'da 1,5 kilo esrar ele geçirildi

Malatya'nın Akçadağ ilçesinde polis tarafından düzenlenen operasyonda 1,5 kilo esrar maddesi ele geçirilirken, olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Malatya'da 460 litre sahte alkol ele geçirildi

Malatya'da polis tarafından düzenlenen operasyonda 460 litre sahte alkol ele geçirildi.

'Tosun Paşa' filmindeki yeşil vadi sahnesi Malatya'da gerçek oldu

Yeşilçam'ın unutulmaz sinema filminden biri olan Tosun Paşa filmindeki 'Yeşil vadi' sahnesi Malatya'da gerçeğe dönüştü. Malatya, Adıyaman ve Kahramanmaraş illeri arasındaki sınır tartışması ile yöre halkı yeniden karşı karşıya geldi.

Başkan Çınar, Melekbaba Mahallesindeki projeleri inceledi

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, deprem mağduru vatandaşlar için Melekbaba Mahallesinde inşa edilen TOKİ Konutlarının yanı sıra bölgenin en büyük spor kompleksi olan Gençlik Merkezi ile devam eden spor yatırımlarını yerinde inceledi.

Başkan Çınar, festival' de gençlerle buluştu

Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, festivalde yaptığı konuşmada, 'Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın gençlik yatırımlarından dolayı takdim ettiği başarı ödülümüzü gençlerimize hediye ediyoruz. Gençlik Festivalinde en güzel şekilde faydalanıp, ülkemizin farklı kentlerinden gelen gençlerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz' diye konuştu.

Malatyalı depremzedeler yeni yuvalarına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor

20 Ocak 2020'de yaşanan 6.8 büyüklüğündeki Elazığ Sivrice depreminin ardından büyük hasarın meydana geldiği Malatya'da, depremzedeler için yapılan konutlarda yaşam başladı. Evlerine taşınan depremzedeler, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür etti

Malatya'da traktörden düşen genç hayatını kaybetti

Malatya'da seyir halindeki traktörden düşerek ağır yaralanan genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Milletvekili Fendoğlu, depremzedelerin sorunlarını dile getirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili ve MYK Üyesi Mehmet Fendoğlu, TBMM'de depremzedelerin sorunlarını dile getirerek, 'Kış gelmeden deprem konutlarının sorunlarının çözülmesini talep ediyoruz' dedi.

Kick Boks Şampiyonasından dünya 2'nci olarak döndü

İtalya'nın Jesolo kentinde düzenlenen Dünya Kick Boks Şampiyonasına +70 kg kick light kategorisinde katılan Malatya İnönü Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Engellilerde Beden Eğitimi ve Spor Eğitimi bölümü öğrencisi Şeymanur Canpolat, gümüş madalya alarak dünya ikincisi oldu. Canpolat, Türkiye'ye altın madalya getireceği sözünü verdi.