Diyarbakır

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır'da 'Gençlerle Biz Bize' söyleşisi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Dicle Üniversitesi ve Uluslararası Öğrenci Dernekleri Federasyonu (UDEF) işbirliğiyle ''Gençlerle Biz Bize'' söyleşisi düzenledi.

Diyarbakır'da kaza: 1 yaralı

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da ailelerinin desteğini alan kadın kick boksçular Dünya Kupası'na hazırlanıyor

Diyarbakır'da ailelerinin de desteğini alan ağırlıklı kadın kick boksçular, katıldıkları ulusal ve uluslararası müsabakalarda şampiyonluklar elde etti. Kick boksçular, mayıs ve temmuz ayında katılacakları Türkiye Şampiyonası ve Dünya Kupası müsabakalarında elde edecekleri puanlarla milli takıma seçilmeyi hedefliyor.

Diyarbakır'da siyasetçileri ve iş adamlarını bir araya getiren düğüne 3 bin kişi katıldı

Diyarbakır'da bürokratlar, siyasetçiler ve iş insanlarının bir araya geldiği yaklaşık 3 bin kişinin katılım sağladığı düğünde paralar havada uçuştu.

Diyarbakır'da 381 kilo esrar ele geçirildi

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde gerçekleştirilen operasyonda 4 ayrı noktada 381 kilo toz esrar ele geçirildi.

Taksicilerin telefonda başlayan tartışmasında durakta kan döküldü

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde taksicilerin telefonda başlayan tartışmasında durakta kan döküldü.

'Bölgede en çok meme kanseri görülmektedir'

Memorial Diyarbakır Hastanesi ve Yeniden Yaşam Kanserle Mücadele Derneği işbirliğiyle hasta, hasta yakınları ve vatandaşlara yönelik 'Kanser Okulu' projesiyle eğitim veriliyor.

Metruk eve kanlı beze sarılı halde terk edilen bebeği bulan şahıs konuştu

Diyarbakır'da, Sur ilçesinde dün metruk bir evin merdivenlerinde terk edilmiş erkek bebeği bulan Hakan isimli vatandaş, 'Bebeğe sarılı bez hepsi kanlıydı. Biz, o bezi bir kenara bırakıp bebeği temiz beze sardık dedi.

Diyarbakır'da 'ters köşe' operasyonu: 9 tutuklama

Diyarbakır'da sanal bahis çetesi 'ters köşe' operasyonu ile çökertildi. Gözaltına alınan 15 şüpheliden 9'u tutuklandı.

Diyarbakır'da metruk eve terk edilmiş bir bebek bulundu

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde metruk bir evin merdivenine terk edilmiş olarak bulunan yeni doğmuş bebek, hastanede tedavi altına alındı.

Diyarbakır'da petrol kuyusundaki patlama anı kamerada

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 1 işçinin öldüğü, 1 işçinin yaralandığı TPAO'ya ait petrol kuyusunda sondaj çalışmasında meydana gelen patlama, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Diyarbakır'da çalışma yapılan petrol kuyusunda patlama: 1 ölü, 1 yaralı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde petrol kuyusunda sondaj çalışması yapıldığı esnada gaz sıkışması nedeniyle çıkan patlamada 1 işçi öldü, 1 işçi yaralandı. Ölen işçinin yakınları durumu öğrendikten sonra olay yerine giderken kaza yaptı. Kazada 3 kişi yaralandı.

Diyarbakır'da Filistin için yardım kampanyası

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Filistin için yardımlaşma kampanyası düzenledi.

Diyarbakır Hayvan Hastanesi'nde 'soğuk algınlığı' yoğunluğu

Son haftalarda hava değişimi nedeniyle hastanelerde vaka sayılarında büyük artış yaşanırken, Diyarbakır Hayvan Hastanesinde de soğuk algınlığı nedeniyle kedi ve köpek başta olmak üzere çeşitli hayvan türleri, sahipleri tarafından hastaneye getiriliyor.

DİSKİ toplantısı Vali Ali İhsan Su başkanlığında gerçekleşti

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ali İhsan Su, Diyarbakır Su ve Kanalizasyon İdaresi (DİSKİ) Genel Müdürlüğünü ziyaret ederek projelere ilişkin bilgi aldı.

Diyarbakır'da 2 bin kadına beyaz eşya desteği

Diyarbakır'da Yenişehir Belediyesi, Güçlü Kadın, Güçlü Türkiye Projesi çerçevesinde ilçede oturan, eşi cezaevinde olan, boşanmış veya eşi tarafından terk edilmiş 2 bin ihtiyaç sahibi kadına beyaz eşya yardımı yaptı.

Kulp'ta badem ağaçları vaktinden önce çiçek açtı

Diyarbakır'da hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinin ardından Kulp ilçesinde badem ağaçları çiçek açtı.

Kadın girişimcilere ücretsiz akademi eğitimi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Diyarbakır İl Kadın Girişimciler Kurulu ile Diyarbakır Ticaret Borsasının ev sahipliğinde Garanti BBVA ile Boğaziçi Üniversitesi Yaşamboyu Eğitim Merkezi'nin (BÜYEM) birlikte hayata geçirdiği Türkiye Kadın Girişimci Akademisi'nin 2024 yılı eğitimlerinin ikincisi Diyarbakır'da gerçekleştiriliyor.

'Hattat Hamit Aytaç'ın İzinde Geleneksel Sanatlar Sergisi' açıldı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından 20'inci yüzyıl hüsn-i hat sanatkarlarından Diyarbakırlı Hattat Hamit Aytaç'ın vefatından 42 yıl sonra 'Hattat Hamit Aytaç'ın İzinde Geleneksel Sanatlar Sergisi' açıldı. Sergiye sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

Toplam 8682 haber.