Diyarbakır

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakır'da otizmli bireylerin aileleri bilinçlendiriliyor

Diyarbakır'da otizmli bireyler için sağlıklı çalışma alanı olmadığını gören, torunu da otizmli olan Yılmaz Elaldı, açtığı klinikte şimdi de otizmli çocuklar ve ailelerinin yaşam kalitesini arttırılması amacıyla seminer düzenliyor.

HDP önündeki evlat mücadelesinde Gara Şehitleri anıldı

Çocuklarının terör örgütü PKK mensupları tarafından kandırılarak dağa kaçırıldığını iddia eden Diyarbakır anneleri, Gara Şehitlerini yıl dönümünde andı.

Diyarbakır'da sağlık emekçileri yeniden Aküzüm dedi

Öz Sağlık İş Sendikası Diyarbakır Şube Başkanlığı için yapılan delege seçimlerinde mevcut Başkan Mehmet Aküzüm, üyelerin genelinden aldığı destekle delege seçimlerini tamamlayarak hizmet yolunda güven tazeledi.

Diyarbakır'da 'Tekstil ve Hazır Giyim Sektör Raporu' hazırlandı

Diyarbakır Tekstil ve Hazır Giyim Raporu, tekstil işletmeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve basın mensuplarının katılımı ile düzenlenen etkinlik ile tanıtıldı.

Bilden'den, hizmet yerine kaosu tercih eden partilere gönderme

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Halis Bilden, hizmet yerine kaos ve şiddet belediyeciliği yapan siyasi partilere göndermede bulunarak, Kayyum, gönülden benimsediğim bir yöntem değildir. Lakin hatırlayın lütfen; birileri burada barikat kurdu ve özerklik ilan etti. Belli bir zorunluluktan dolayı kayyum atandı buralara. Eğer Diyarbakır halkı beni tercih ederse halkımızla beraber biz burayı yöneteceğiz. Hiçbir hukuk devleti kendisine başkaldıran, hendek kazıyan, kendi kentlerinde özerklik ilan edenleri kabul edemez ve etmez dedi.

Diyarbakır'da kaza geçiren amatör takım ligden çekildi

Diyarbakır 1. Amatör Futbol Ligi B Grubunda mücadele eden Dicle Gençlikspor, 21 Ocak'ta geçirdiği kaza sonrası toparlanmak için ligden çekildi.

Diyarbakır'da firari hükümlü DEAŞ üyesi yakalandı

Diyarbakır'da yakalanan DEAŞ üyesi firari hükümlü, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diyarbakır'da Bediüzzaman Caddesi bir gün süreyle trafiğe kapatılacak

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, DİSKİ Genel Müdürlüğü'nün Yeniköy Mahallesi Bediüzzaman Caddesi'nde yapacağı içme suyu arıza giderme çalışması nedeniyle caddenin belirli bir kısmını bir gün süreyle trafiğe kapatacak.

DBB judo sporcuları Türkiye finallerinde

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Judo Takımı, Batman'da düzenlenen Okul Sporları müsabakalarında önemli başarılar elde etti.

350 bin liralık sahte altın dolandırıcısı yakayı ele verdi

Diyarbakır'ın Bismil ilçesinde elindeki sahte altınları bir kuyumcuya satmaya çalışan L.K. (26), kuyumcunun dikkati sayesinde yakalandı. Sahte altın dolandırıcısı, iş yerine çağrılan polis ekiplerince karakola götürüldü. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

DTSO, Diyarbakır'ın kültürel varlıklarını tanıttı

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) ve TMMOB İl Koordinasyon Kurulu işbirliğinde Diyarbakır İli Tescilli ve Tescile Değer Tarihi Yapılar Araştırma Raporu yayınlandı. 1,5 yıllık araştırma çerçevesinde 13 ilçede 536 taşınmaz tarihi varlığın tespiti ve bilgi güncelleme çalışması yapıldı.

Diyarbakır'da 33 adet tarihi obje satmaya çalışan 3 şüpheli yakalandı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde 33 tarihi objeyi satmaya çalışan 3 şüpheli suç üstü yakalandı.

AK Parti, Diyarbakır'da saha çalışmalarını aralıksız sürdürüyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır İl Başkanı Mehmet Raşit Ocak ve ekibi, sorunların çözümü için gece gündüz saha çalışmalarını sürdürüyor.

Uzman diyetisyen, karaciğer yağlanmasının önüne geçmek için besinleri sıraladı

Diyarbakır'da Uzman Diyetisyen İrem Akpolat, karaciğer yağlanmasının en aza indirilmesi için doğru ve düzenli beslenmenin yanı sıra su tüketiminin de önemli bir faktör olduğunu, omega-3 destekleri açısından da balık yağı, keten tohumu, ceviz gibi yağ kaynaklarından tüketilmesi karaciğer yağlanmalarını azaltmaya destek olacağını söyledi.

Diyarbakır'da Bizans, Roma ve Asur dönemlerine ait 113 adet obje ele geçirildi

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde jandarma ekipleri tarafından Bizans, Roma ve Asur dönemlerine ait 113 adet objenin ele geçirildiği çalışmada 2 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır U-14 Erkek Basketbol Takımı, Türkiye yarı finalinde

Diyarbakır'da Kayapınar Belediyesi U-14 Erkek Basketbol Takımı, Bingöl'de yapılan Bölge Şampiyonası'nda mutlu sona ulaşarak Türkiye yarı finallerinde mücadele etme hakkı kazandı.

Kulp doğal gaza kavuşuyor

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde doğal gaz hattı projesinde ilk kazma vuruldu.

Diyarbakır'da sokak köpekleri 15 keçiyi telef etti

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde sokak köpekleri, gece girdikleri ahırda 15 keçiyi telef etti.

Diyarbakır'da 18 yıl hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde hakkında 18 yıl 10 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

Toplam 8682 haber.