Diyarbakır

Diyarbakır Haberleri

Kulp doğal gaza kavuşuyor

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde doğal gaz hattı projesinde ilk kazma vuruldu.

Diyarbakır'da sokak köpekleri 15 keçiyi telef etti

Diyarbakır'ın Kulp ilçesinde sokak köpekleri, gece girdikleri ahırda 15 keçiyi telef etti.

Diyarbakır'da 18 yıl hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde hakkında 18 yıl 10 ay 7 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.

Diyarbakır'da otobüs şoförü, rahatsızlanan öğretmeni hastaneye böyle yetiştirdi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin Çınar ilçesinden şehir merkezine yapılan seferde, otobüste rahatsızlanan öğretmen, durumun şoföre iletilmesiyle yolcularla birlikte hastane acil servisine yetiştirdiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

DİSKİ 4 kırsal mahallenin içme suyu ihtiyacını karşılamak için çalışma başlattı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kulp ilçesinde 4 kırsal mahallenin içme suyu ihtiyacını karşılamak için çalışma başlattı.

Evlilik hayali kuran adam, sahte gelin şebekesine 120 bin lirasını kaptırdı

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde ikamet eden bir kişi, evlenme vaadiyle bir yakınının tavsiyesi üzerine gittiği Iğdır'da sahte gelin çetesi tarafından 70 bin lira başlık parası ve giderlerle toplam 120 bin lira dolandırıldığını iddia etti. 45 yaşındaki adamın kuyumcuda 3 günlük geline altın aldığı anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.

AK Parti Genel Başkanvekili Ala: 'Biz önümüze siyasi otoban yaparız ve yeni bir anayasayla da Türkiye'yi taçlandırırız'

AK Parti Diyarbakır İlçe Belediye Başkan Adayı Tanıtım Programı'na katılan AK Parti Genel Başkanvekili Efkan Ala, 'Türkiye'nin hedefleri; daha gelişmiş bir demokrasi, daha kalkınmış bir ekonomi, daha huzurlu bir toplumdur. Bunu da biz bu şehirlerimizle başaracağız. Bu kararlılık ve azim olduktan sonra inanın kardeşlerim biz önümüze siyasi otoban yaparız ve yeni bir anayasayla da Türkiye'yi taçlandırırız. Yeter ki inancımızdan bir şey eksilmesin' dedi.

DBB tekvando sporcuları Diyarbakır'ı temsil edecek

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tekvando sporcuları, kentte düzenlenen il birinciliği müsabakalarını kazanarak Bölge Şampiyonasına katılmaya hak kazandı.

Diyarbakır'ın ocak ayında ihracatı yüzde 11 geriledi

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Meclis Üyesi ve Dış Ticaret Komisyon Başkanı Yıldız Türk, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin açıkladığı 2024 Ocak ayı ihracat rakamlarına göre kentte ihracın yüzde 11 gerilediğini söyledi.

Uzmanı implant tedavisi sonrası yapılması gerekenleri anlattı

Protetik Diş Tedavisi Uzmanı Seçkin Gül, implant yaptıran hastalara, 'Ağız ve diş sağlığı bakımlarını aksatmadan yapmalarını, dişlerini güzelce fırçalamalarını ve 6 ayda bir kontrole muhakkak gelmelerini öneriyoruz' diyerek tavsiyede bulundu.

89 kişiye mezar olan Galeria Sitesi alanı sokak köpeklerinin mekanı haline geldi

Diyarbakır'da, Kahramanmaraş merkezli depremlerde 89 kişinin hayatını kaybettiği Diyar Galeria İş Merkezi'nin bulunduğu alan telle kapatılması sonrası sokak köpeklerinin mekanı haline geldi.

Diyarbakır'da kaçak avlanmada kullanılan 500 metre ağ ele geçirildi

Diyarbakır'ın Eğil ilçesinde bulunan Dicle Barajı'nda yapılan denetimde 500 metre misina ağ ele geçirildi.

Ceylan Park AVM'de deprem sergisi

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nin en büyük alışveriş merkezi olan Ceylan Karavil Park AVM, Diyarbakır Valisi Ali İhsan Su'nun da katıldığı deprem sergisine ev sahipliği yaptı.

DTB'de yüzde 50 hibe desteği tanıtıldı

Diyarbakır Ticaret Borsası (DTB) ev sahipliğinde, Diyarbakır İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğü tarafından Kırsal Kalkınma Yatırımlarının Desteklenmesi Hibe Programı çerçevesinde yatırımcılara verilecek olan yüzde 50 hibe desteği tanıtım ve bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Dicle Arama Kurtarma ekibi anma törenine katıldı

Dicle Elektrik Arama Kurtarma ekibi, 'Asrın Felaketi' olarak isimlendirilen Kahramanmaraş merkezli depremin 1'inci yıl dönümünde depremlerde hayatını kaybedenler için AFAD'ın düzenlediği anma törenine katıldı.

Depremde hayatını kaybeden Eylül, sınıf arkadaşları tarafından unutulmadı

Kahramanmaraş merkezli depremlerin 1. yıl dönümünde Diyarbakır'da enkazda kalarak hayatını kaybeden Eylül Dayan, sınıf arkadaşları tarafından unutulmadı. Depremde hayatını kaybedenlerin yakınları gözyaşları içinde mezarların sarıldı.

Diyarbakır'da terör operasyonu

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan çalışmalar neticesinde terör örgütü mensupları ile ilişki içerisinde oldukları ve yardım yataklık yaptıkları değerlendirilen 8 şahsa yönelik düzenlenen operasyonda 6 şüpheli şahıs yakalandı.

Av tüfeğiyle kızını öldürmek suçundan 9 yıldır aranan zanlı tutuklandı

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde av tüfeğiyle kızını öldürdüğü gerekçesiyle 9 yıldır aranan bir kişi jandarma ekipleri tarafından yapılan operasyonla yakalanarak sevk edildiği adli makamlar tarafından tutuklandı.

Çermik'te emniyet kemeri takmayanlara geçit verilmiyor

Diyarbakır'ın Çermik İlçe Jandarma Komutanlığına trafik ekipleri, kazalar sonucunda meydana gelen ölüm ve yaralanmaların en aza indirilmesi ile sürücülerin ve yolcuların trafik kurallarına uyma düzeylerinin daha üst seviyeye çıkarılması amacıyla ilçe genelinde emniyet kemeri denetimleri yaptı.

Toplam 8685 haber.