Diyarbakır

Diyarbakır Haberleri

Diyarbakırlı moda tasarımcısı Sevgililer Günü'ne özel çiçekli gelinlik tasarladı

Diyarbakırlı modacı Mehmet Kaymak, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel Akasya ve Begonvil çiçeğinden tasarladığı gelinliklerle modeller eşliğinde 5 bin adet gül dağıttı. Vatandaşlar, hayranlıkla modelleri izledi.

İş kadını Atik'ten CHP Genel Başkanı Özel'e sert eleştiri

Emel Uslu Atik Eğitim Uygulama ve Araştırma Vakfı Başkanı iş kadını ve siyasetçi Emel Uslu Atik, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'i zehir zemberek sözlerle eleştirerek, 'Gecenin bir yarısı genel merkezi basıp, netleşen adayları bile değiştirebiliyorlar' dedi.

Diyarbakır'da Ocak ayında 150 şüpheli tutuklandı

Diyarbakır'da ocak ayında polis ekiplerinin çalışmaları sonucu gözaltına alınan 519 şüphelinden 150'si tutuklandı.

14 Şubat'ta sevgililer yapay güle yöneldi

Diyarbakır'da 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle çiçekçilerde yoğunluk yaşanırken, vatandaşlar canlı çiçeklerden çok yapay çiçekleri tercih etti.

Diyarbakır'da 611 kilo esrar bulundu: 3 gözaltı

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde jandarma ekiplerinin düzenlediği operasyonda 611 kilo toz esrar ele geçirilirken 3 şüpheli gözaltına alındı.

Gittiği kuyumcuda cebindeki sahte bilezikle orijinali değiştirdi

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçesinde iki gün önce bir kuyumcu dükkanına giden kadın, cebindeki sahte bilezikle altın bileziği değiştirmeye çalıştı. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Meteorolojiden 5 il için kar ve sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü 5 il için sağanak, rüzgar ve kar yağışı uyarısında bulundu.

Antakya Medeniyetler Korosu Diyarbakırlılarla buluştu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Antakya Medeniyetler Korosu'nu Diyarbakırlı müzikseverlerle buluşturdu.

'Hava sıcak' deyip suya girdi, titreyerek röportaj verdi

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde yaz aylarında yoğunluğuyla bilinen tarihi Anzele suyu, kışın ortasında da boş kalmadı. Çocuklar, 'Hava sıcak' deyip suya girdi, titreyerek röportaj erdi.

Lice'de 91 kilo esrar ele geçirildi

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde yürütülen operasyonda 91 kilo esrar ele geçirildi.

DEM Parti'nin 'gözaltına alındık' paylaşımı yalan çıktı

Diyarbakır Valiliği, Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi (DEM Parti) Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doğan Hatun'un sosyal medya hesabındaki 'Gözaltına alınıyoruz' paylaşımının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Terzi ustaları çırak bulamamaktan yakınıyor

Diyarbakır'da terzilik mesleğiyle uğraşan ustalar, insanlık tarihinin en eski zanaatlarından sayılan sektörde, hazır giyimin dışında gençler tarafından bir meslek olarak görülmemesi ve bu mesleğe ilgi gösterilmemesi nedeniyle her geçen gün yok olduğunu söylüyor.

Diyarbakır Gazi Yaşargil'de sağlıklı yaş alma merkezi kuruldu

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde, Sağlıklı Yaş Alma Mekezi (YAŞAM) kuruldu.

Diyarbakır'da göçmen kaçakçılığında gözaltı sayısı 4'e yükseldi

Diyarbakır'da geçtiğimiz günlerde bir tırda 72 kaçak göçmenin yakalandığı operasyonda, 3 kişinin daha gözaltına alınmasıyla sayı 4'e yükseldi.

Evladını HDP ve PKK'dan isteyen aile sayısı 375 oldu

Diyarbakır'da çocuklarının terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırıldığını iddia eden aile sayısı 375 oldu.

Diyarbakır'da 72 yaşındaki kadın besledikleri köpeğin saldırısına uğradı

Diyarbakır'ın Kocaköy ilçesinde besledikleri köpeğin saldırısına uğrayan 72 yaşındaki kadın, çenesinden yaralandı.

Diyarbakır'da yedieminde 80 milyon değerindeki araçlar sahibini bekliyor

Diyarbakır'da bulunan yedieminlerdeki toplam 80 milyon değerinde olan milyonluk araçlar yıllardır çürümeye mahkum edildi. Otopark sahipleri, Adalet Bakanlığının hukuken muhafazasına gerek kalmayan yedieminlerdeki hacizli malların tasfiyesine ilişkin düzenlemenin, 1 Kasım'dan itibaren uygulanmaya başlayacağını duyurduğunu, ancak herhangi bir gelişme yaşanmadığını söyledi.

Diyarbakır'da silahlı kavga: 1 ölü

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 2'si yoldan geçen olmak üzere yaralanan 3 kişiden biri hayatını kaybetti.

Diyarbakırlı karateciler, Muş'ta elde ettikleri başarıyla Samsun'da mücadele edecek

Diyarbakır'ın Çermik ilçesindeki kızlar, Muş'ta yapılan okul sporları faaliyet programında karate grup müsabakalarında 2 birincilik ve 1 ikincilik elde ederek Samsun'da yapılacak müsabakalara katılmaya hak kazandı.

Toplam 8686 haber.