Diyarbakır

Diyarbakır Haberleri

Bilge anneler yemekte buluştu

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 'Bilge Anneler' projesi çerçevesinde hizmet verdiği ulu çınarları yemekte buluşturdu.

Cumhurbaşkanı Yardımcı Yılmaz: 'Diyarbakır bugün, son 40 yılda hiç olmadığı kadar huzur ve emniyet içinde'

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın teröre ve terörü besleyen odaklara karşı kararlı duruşu sayesinde Diyarbakır bugün, son 40 yılda hiç olmadığı kadar huzur ve emniyet içinde' dedi.

OSBÜK Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı gerçekleştirildi

OSBÜK Güneydoğu Anadolu Bölge Toplantısı, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesinde gerçekleştirildi. Organize Sanayi Bölgeleri Üst Kuruluşu (OSBÜK) Başkanı Memiş Kütükcü ile bölgedeki 32 organize sanayi bölgesinin başkan ve bölge müdürlerinin katıldığı toplantıda OSB'lerin sorunları ve talepleri istişare edildi.

Antalya'da DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü rüzgarı

Antalya'da düzenlenen 11'inci Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvasında DEPSAŞ Enerji Spor Kulübü sporcularından Yusuf Badem şampiyon olarak birinci sıraya adını yazdırırken, Emre Talha Evin, gümüş madalya ve İbrahim Öter ise bronz madalyanın sahibi oldu.

Diyarbakır'da sanayi zirvesi

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'ndeki OSB başkan ve yöneticileri, Diyarbakır Organize Sanayi Bölgesi ev sahipliğinde bir araya gelerek sektörü değerlendirdi.

Sanatçı Hülya Koçyiğit Diyarbakır annelerini ziyaret etti

Sinema sanatçısı Hülya Koçyiğit ve beraberindeki heyet, çocukları terör örgütü PKK mensuplarınca kandırılarak dağa kaçırılan evlat nöbetindeki anneleri ziyaret etti. Koçyiğit, Türkiye'nin en önemli sorunu bildiğiniz gibi 40 yıldır içinde olduğumuz terör sorunudur. 40 bin vatandaşımızı bu yolda feda etmişiz. Ama bugün bu anneler çocuklarının alınıp götürüldüğü binanın önünde dünyaya seslerini duyurmaya çalışıyorlar. Onlara bir kez daha bütün kalbimle saygı duyuyorum' dedi.

Diyarbakır'da kadınlar, tarihi surlarda aldıkları savunma eğitimi ile kendilerini koruyor

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Dağkapı Sur Kadın Kültür Merkezine dönüştürdüğü 82 nolu burçta kadınlara yakın savunma eğitimi veriyor.

Kulp'ta açık hayvan pazarı inşa edildi

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kulp ilçesinde açık hayvan pazarı ve mezbahane inşa etti.

Başkan adayı Bilden, DİSİDER heyeti ile bir araya geldi

AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Halis Bilden, seçim çalışmaları çerçevesinde Diyarbakır Sanayici ve İş Dünyası Derneğine (DİSİDER) ziyaret gerçekleştirdi.

Erken menopoz teşhisi konuldu, ikinci bebeği için tekrar tedaviye başladı

Diyarbakır'da gittiği hastanede erken menopoz teşhisi konulan ve tedaviyle bir sonuç alamayan kadının PRP tedavisiyle ilk çocuğu oldu. Genç kadın, şimdi ikinci çocuğu için tekrar tedaviye başladı.

Güneydoğu Anadolu'da yer altı suları alarm veriyor

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde tarımsal üretimdeki aşırı yer altı suyu kullanımı çevresel bir tehdit oluşturuyor. Elektrikli motopomplarla yapılan arazi sulamaları, yer altı sularının hızla tükenmesine yol açıyor.

Lise öğrencisi Kur'an-ı Kerimi okuma yarışmasında Diyarbakır 3.'sü oldu

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü koordinesinde her yıl tüm illerde düzenlenen Erkekler Genç Sada Kur'an-ı Kerimi Güzel Okuma yarışması finallerinde lise öğrencisi Diyarbakır 3.'sü oldu.

Diyarbakır'da otomobil ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde otomobil ile minibüsün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Lice'de terör operasyonu: 19 şüpheli yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde jandarmanın düzenlediği PKK/KCK operasyonunda 19 şüpheli yakalandı, çok sayıda silah ve örgütsel doküman ele geçirildi.

Diyarbakır'da öğrenciler 7 ülkenin ortak olduğu proje ile bilim insanlarını öğreniyor

Diyarbakır'da Yahya Kemal Beyatlı İlkokulu öğrencileri, 7 ülkenin katıldığı 'Good people who change the world' adlı proje ile bilim insanlarının hayatını öğreniyor.

Diyarbakırlı moda tasarımcısı Sevgililer Günü'ne özel çiçekli gelinlik tasarladı

Diyarbakırlı modacı Mehmet Kaymak, 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel Akasya ve Begonvil çiçeğinden tasarladığı gelinliklerle modeller eşliğinde 5 bin adet gül dağıttı. Vatandaşlar, hayranlıkla modelleri izledi.

İş kadını Atik'ten CHP Genel Başkanı Özel'e sert eleştiri

Emel Uslu Atik Eğitim Uygulama ve Araştırma Vakfı Başkanı iş kadını ve siyasetçi Emel Uslu Atik, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel'i zehir zemberek sözlerle eleştirerek, 'Gecenin bir yarısı genel merkezi basıp, netleşen adayları bile değiştirebiliyorlar' dedi.

Diyarbakır'da Ocak ayında 150 şüpheli tutuklandı

Diyarbakır'da ocak ayında polis ekiplerinin çalışmaları sonucu gözaltına alınan 519 şüphelinden 150'si tutuklandı.

14 Şubat'ta sevgililer yapay güle yöneldi

Diyarbakır'da 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle çiçekçilerde yoğunluk yaşanırken, vatandaşlar canlı çiçeklerden çok yapay çiçekleri tercih etti.

Toplam 8682 haber.